Federația Comunităților Evreiești din România – Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE512-513.pdf Federația Comunităților Evreiești din România Similare more | mai mult »

Temple si Sinagogi din Romania

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială   Similare more | mai mult »

Surpriză URIAȘĂ pentru o româncă: L-a avut drept ghid pe premierul Benyamin Netanyahu

O româncă este turistul cu numărul 3 milioane care a ajuns în Israel, cifra fiind un nou record al numărului de turişti în acest an. Românca şi partenerul acesteia au fost întâmpinaţi more | mai mult »

Rami Efrati: Vreau ca Israelul și România să colaboreze pe securitate cibernetică; putem face lucruri minunate

Expertul în securitate cibernetică Rami Efrati a declarat că își dorește ca România și Israelul să colaboreze în domeniul securității cibernetice și a mărturisit că unul dintre motive este și faptul că, more | mai mult »

Pune în aplicare #EbraicaDeAzi . Toda Raba! תודה רבה! Vă mulțumesc foarte mult!

#EbraicaDeAzi, ca în fiecare luni. Lăsați-ne și un comentariu cu subiectele ce vă pasionează, pentru următoarele lecții Similare more | mai mult »

Blue Air anunță o nouă cursă de la Cluj la Tel Aviv! Biletele pornesc de la 38 de euro

Cea mai mare companie aeriană românească, Blue Air anunță deschiderea unei noi rute, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Tel Aviv.  Zborurile se vor opera cu două frecvenţe săptămânale în more | mai mult »

Federația Comunităților Evreiești din România: Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici:http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE494-495.pdf Similare more | mai mult »

Număr record de turişti în Israel

Un număr record de 374.000 de turişti străini au intrat în Israel în aprilie, cu 38% mai mulţi decât în aceeaşi luna a anului precedent. Este, de altfel, cel mai mare număr more | mai mult »

Ambasada României în Israel: Participarea Ambasadei României în Statul Israel la evenimentele de marcare a Zilei Europei (10 – 11 mai 2017)

În perioada 10-11 mai 2017, Ambasada României în Statul Israel, în cooperare cu Institutul Cultural Român din Tel Aviv, a participat la evenimentele de marcare a Zilei Europei, organizate la Universitatea Ebraică more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE492-493.pdf sursa : Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Haifa

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit aici: www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE488-489.pdf RE488-489 Similare more | mai mult »

Israel in Romania :) Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe.

Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe. Bine ai revenit în Israel, Chuck! Israel in Romania Similare more | mai mult »

Cela mai recent număr al revistei ”Realitatea Evreiască”

  poate fi citit aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE480-481.pdf sursa :Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Dialog istoric între Shimon Peres şi liderul de la Kremlin

Jurnalista Lelia Munteanu publică, pe site-ul Gândul, un fragment din ultimul interviu acordat de fostul președinte al Israelului Shimon Peres. În discuția pe care a purtat-o cu jurnalistul David Samuels, Peres a more | mai mult »

CINE ESTE FIRMA CARE A SPIONAT-O PE LAURA CODRUȚA KOVESI? Black Cube este condusă de foști generali și colonei din spionajul israelian

Având sucursale în Londra și Paris, Black Cube a fost fondată în 2010 în Tel Aviv de către cei doi foști ofițeri de informații israelieni, Dan Zorella și Avi Yanus. Compania oferă more | mai mult »

Israelul e foc şi pară şi acuză Suedia de “prostie”. “Oficialii de la Stockholm nu mai sunt bineveniți în Ţara sfântă”

Oficialii de la Stockholm nu mai sunt bineveniți în Israel, a anunțat miercuri viceministrul israelian de externe Tzipi Hotovely, protestând contra unei declarații în care ministrul suedez de externe a pus la more | mai mult »

Israel: Doi morți și mai mulți răniți în urma unui atac armat la Tel Aviv

Două persoane au murit și alte șase au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc vineri după-amiază într-un bar din centrul orașului Tel Aviv, a anunțat poliția locală, more | mai mult »

 

VIDEO „Escroc cu diplomă“ în Israel, candidat în România

Dezvăluirile şocante despre Nati Meir (54 de ani) au fost făcute chiar de un post de televiziune căruia politicianul îi acordase exclusivitate pentru ştiri, interviuri şi reportaje din campania sa electorală din România, Canal 10.

De altfel, Meir a fost invitat în studiourile Canal 10, dar şi promovat în emisiunille de ştiri. Însă, joi, 23 iulie, postul respectiv, citat de Agerpres, a prezentat trecutul din Israel al candidatului la preşedinţia României, calificându-l drept „un escroc israelian, inculpat pentru escrocherii, fraude şi impostură, care a făcut închisoare în Israel“ şi care a început o viaţă nouă în România, aspirând la fotoliul prezidenţial de la Cotroceni. În replică, Nati Meir a anunţat că va acţiona în instanţă postul tv israelian şi că va cere daune de 10 milioane de euro pentru “afirmaţiile neadevărate” care i-ar prejudicia imaginea. „O lungă serie de înşelătorii“ „Acum, fie că mă credeţi sau nu, escrocul israelian candidează la preşedinţia României”, a declarat Amnon Levy, prezentatorul emisiunii, citat de Agerpres.

Potrivit anchetei întreprinse de Canal 10, Nati Meir şi-ar fi început cariera de escroc în oraşul Afula, din nordul Israelului, unde s-a făcut vinovat de o lungă serie de escrocherii, înşelătorii şi alte acte ilicite. „Un antrenament foarte bun, o şcoală excelentă pentru confruntarea cu politica din România“, comentează postul de televiziune menţionat. Zeev Lieberman, prieten din copilărie al lui Nati Meir, a declarat pentru Canal 10 că nu se mândreşte cu ceea ce aude despre cariera din România a lui Nati Meir. Alt locuitor din Afula, Aharon Engel, a fost păgubit de Nati Meir cu o sumă evaluată astăzi la 400.000 de shekeli, aproximativ 50 000 de euro. „A publicat în ziar o reclamă a firmei sale Or Algalgalim’(Lumină pe roţi), care importa. A promis că furnizează absolut orice automobil pe care îl doream“, afirmă Aharon Engel.

Acesta mai susţine că i-ar fi comandat lui Meir o maşină pentru care ar fi plătit şi că ar fi aşteptat în zadar să primească automobilul. Engel spune că, deşi l-a dat pe Nati Meir în judecată şi a câştigat procesul, nu a primit niciun fel de despăgubiri.
VIDEO „Escroc cu diplomă“ în Israel, candidat în România

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: