Bucuresti Restaurant Romanesc în Tel Aviv מסעדת בוקרשט‎

Bucuresti Restaurant Romanesc מסעדת בוקרשט‎ 10 ore · Similare more | mai mult »

Evreii reactioneaza dupa ce deputatul lor a votat Codul Penal: Votul politic al dlui Silviu Vexler nu ne reprezinta

Membrii comunitatii evreiesti din Romania se delimiteaza de actiunile deputatului Silviu Vexler, care este reprezentantul Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania (FCER) in Camera Deputatilor si care a votat cot la cot cu more | mai mult »

ÎNCĂIERARE între evrei şi arabi în piscina unui hotel din Bucureşti. Trei cetăţeni israelieni, reţinuţi

Poliţia română a reţinut trei cetăţeni israelieni care – potrivit martorilor – ar fi fost implicaţi în încăierarea dintre un grup evrei israelieni şi altul de arabi israelieni, în incinta unui hotel more | mai mult »

Anima News: Turismul românesc în Israel înflorește: O nouă linie aviatică va lega orașul Sibiu de Țara Sfântă

Compania low cost ungară WIZZ AIR a anunțat luni că va deschide o nouă linie aeriană care va lega orașul Sibiu din România cu Israel. Aceasta va fi a șasea linie românească more | mai mult »

G4Media.ro : Cum au reuşit spionii Mossad să sustragă arhiva nucleară a Iranului

Într-o operaţiune spectaculoasă, deprinsă parcă din romanele lui John le Carré, agenţii israelieni au reuşit să sustragă arhiva nucleară a Iranului, permiţându-i astfel premierului Benjamin Netanyahu să prezinte dovezi despre eforturile secrete more | mai mult »

Dacă Iranul atacă Tel Aviv, Israelul va lovi Teheranul!

Israelul va riposta la orice atac al Iranului împotriva Tel Aviv şi va lovi Teheranul, a avertizat ministrul apărării israelian Avigdor Lieberman într-o declaraţie pentru o publicaţie saudită, în condiţiile în care more | mai mult »

Federația Comunităților Evreiești din România – Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE512-513.pdf Federația Comunităților Evreiești din România Similare more | mai mult »

Temple si Sinagogi din Romania

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială   Similare more | mai mult »

Surpriză URIAȘĂ pentru o româncă: L-a avut drept ghid pe premierul Benyamin Netanyahu

O româncă este turistul cu numărul 3 milioane care a ajuns în Israel, cifra fiind un nou record al numărului de turişti în acest an. Românca şi partenerul acesteia au fost întâmpinaţi more | mai mult »

Rami Efrati: Vreau ca Israelul și România să colaboreze pe securitate cibernetică; putem face lucruri minunate

Expertul în securitate cibernetică Rami Efrati a declarat că își dorește ca România și Israelul să colaboreze în domeniul securității cibernetice și a mărturisit că unul dintre motive este și faptul că, more | mai mult »

Pune în aplicare #EbraicaDeAzi . Toda Raba! תודה רבה! Vă mulțumesc foarte mult!

#EbraicaDeAzi, ca în fiecare luni. Lăsați-ne și un comentariu cu subiectele ce vă pasionează, pentru următoarele lecții Similare more | mai mult »

Blue Air anunță o nouă cursă de la Cluj la Tel Aviv! Biletele pornesc de la 38 de euro

Cea mai mare companie aeriană românească, Blue Air anunță deschiderea unei noi rute, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Tel Aviv.  Zborurile se vor opera cu două frecvenţe săptămânale în more | mai mult »

Federația Comunităților Evreiești din România: Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici:http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE494-495.pdf Similare more | mai mult »

Număr record de turişti în Israel

Un număr record de 374.000 de turişti străini au intrat în Israel în aprilie, cu 38% mai mulţi decât în aceeaşi luna a anului precedent. Este, de altfel, cel mai mare număr more | mai mult »

Ambasada României în Israel: Participarea Ambasadei României în Statul Israel la evenimentele de marcare a Zilei Europei (10 – 11 mai 2017)

În perioada 10-11 mai 2017, Ambasada României în Statul Israel, în cooperare cu Institutul Cultural Român din Tel Aviv, a participat la evenimentele de marcare a Zilei Europei, organizate la Universitatea Ebraică more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE492-493.pdf sursa : Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Haifa

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit aici: www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE488-489.pdf RE488-489 Similare more | mai mult »

Israel in Romania :) Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe.

Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe. Bine ai revenit în Israel, Chuck! Israel in Romania Similare more | mai mult »

 

Shimon Peres: Traian Băsescu este unul dintre cei mai responsabili lideri ai timpurilor noastre

Preşedintele israelian, Shimon Peres, a apreciat, joi, după întâlnirea cu omologul român, că Traian Băsescu este unul dintre cei mai importanţi lideri ai timpurilor actuale, iar la România s-a referit folosind o metaforă a autorului Vladimir Nabokov despre transformarea unei larve în fluture.
"Preşedintele Traian Băsescu poate fi considerat unul dintre cei mai responsabili lideri ai timpurilor noastre. Atunci când el spune «da», este «da». Atunci când spune «nu», este «nu». Iar acum a luat o poziţie foarte responsabilă faţă de Iran, o poziţie pozitivă în încurajarea păcii între noi şi palestinieni. (…) Şi am fost profund mişcat când, la moartea piloţilor noştri, preşedintele a pus deoparte multele lucruri importante ce le avea pe agenda sa şi s-a ocupat personal de această problemă, astfel încât aceştia să fie aduşi acasă cât mai curând", a spus Shimon Peres.

Peres a spus că este conştient că aceasta nu a fost o datorie a şefului statului, ci "expresia înaltei umanităţi a preşedintelui Traian Băsescu".

"Nu vom uita niciodată că, în cele mai negre perioade ale istoriei, vremuri ale nazismului, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei, care au venit în Israel şi au ajutat la construirea acestui stat, dar şi-au păstrat şi identitatea şi cultura şi dragostea pentru România", a spus Shimon Peres, care a adăugat că doreşte să mulţumească pentru aceasta poporului român.

Shimon Peres: Traian Băsescu este unul dintre cei mai responsabili lideri ai timpurilor noastre astăzi, 14:18

Preşedintele israelian, Shimon Peres, a apreciat, joi, după întâlnirea cu omologul român, că Traian Băsescu este unul dintre cei mai importanţi lideri ai timpurilor actuale, iar la România s-a referit folosind o metaforă a autorului Vladimir Nabokov despre transformarea unei larve în fluture.

Comentarii

Comentarii

6 Responses to Shimon Peres: Traian Băsescu este unul dintre cei mai responsabili lideri ai timpurilor noastre

 1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

 2. Sliha, reb Shimon Persky! Cred ca ai cazut intr-o regretabila eroare. Te refereai cumva la Bibi Netanyahu?

 3. zimbler spune:

  stazi, 05.03.2011 a incetat din viata un om deosebit, Carol Zimbler, din Yokneam, supravietuitor al Holocaustului din Transnistria si care si-a petrecut o buna parte din viata in Craiova, Romania. Ramas bun, draga Karli!

 4. fdfsdfds spune:

  HEIL HITLER! LA DRACU CU VOI TOTI! ATI PARAZITAT LUMEA NATIE OTRAVITA! SI DEMONICA!

 5. JIDFGIRL spune:

  @fdfsdfds

  Sa mori tu de oftica!
  Hitler nu a reusit sa ne dezbine,din contra suntem mai uniti sa ii distrugem pe cei ca tine.Niste fanatici crestini ortodoxi care il urasc chiar si pe Iisus care era evreu!Niste nenorociti cu doua fete!

  Hai sictir,javra ordinara!

 6. dan spune:

  gunoaie khazare, adepti ai talmudului anti-uman, cu proxima ocazie, indiferent de circumstante, venim dupa voi, si de data asta holocaustul va fi pe bune nu ca piesa de teatru din ww2.

  gentilii va vor aduce sfarsitul, neam infect ce sunteti.

  6. “It is forbidden to disclose the secrets of the law. He who would do it would be as guilty as though he destroyed the whole world.” – Jektut Chadasz, 171, 3.
  7. “Every goy who studies the Talmud and every Jew who who helps him in it, ought to die.” – Sanhedryn, 59a, Aboda Zora 8-6, Szagiga
  8. “To communicate anything to a goy about our religious relations would be equal to the killing of all Jews, for if they knew what we teach about them they would kill us openly.” – Libbre David 37.
  9. “If a Jew be called upon to explain any part of the rabbinic books, he ought to give only a false explanation. Who ever will violate this order shall be put to death.” Libbre David 37.
  10. “A Jew should and must make a false oath when the goyim asks if our books contain anything against them.”-Szaaloth-Utszabot, The Book of Jore Dia 17.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: