Temple si Sinagogi din Romania

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială   Similare more | mai mult »

Surpriză URIAȘĂ pentru o româncă: L-a avut drept ghid pe premierul Benyamin Netanyahu

O româncă este turistul cu numărul 3 milioane care a ajuns în Israel, cifra fiind un nou record al numărului de turişti în acest an. Românca şi partenerul acesteia au fost întâmpinaţi more | mai mult »

Rami Efrati: Vreau ca Israelul și România să colaboreze pe securitate cibernetică; putem face lucruri minunate

Expertul în securitate cibernetică Rami Efrati a declarat că își dorește ca România și Israelul să colaboreze în domeniul securității cibernetice și a mărturisit că unul dintre motive este și faptul că, more | mai mult »

Pune în aplicare #EbraicaDeAzi . Toda Raba! תודה רבה! Vă mulțumesc foarte mult!

#EbraicaDeAzi, ca în fiecare luni. Lăsați-ne și un comentariu cu subiectele ce vă pasionează, pentru următoarele lecții Similare more | mai mult »

Blue Air anunță o nouă cursă de la Cluj la Tel Aviv! Biletele pornesc de la 38 de euro

Cea mai mare companie aeriană românească, Blue Air anunță deschiderea unei noi rute, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Tel Aviv.  Zborurile se vor opera cu două frecvenţe săptămânale în more | mai mult »

Federația Comunităților Evreiești din România: Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici:http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE494-495.pdf Similare more | mai mult »

Număr record de turişti în Israel

Un număr record de 374.000 de turişti străini au intrat în Israel în aprilie, cu 38% mai mulţi decât în aceeaşi luna a anului precedent. Este, de altfel, cel mai mare număr more | mai mult »

Ambasada României în Israel: Participarea Ambasadei României în Statul Israel la evenimentele de marcare a Zilei Europei (10 – 11 mai 2017)

În perioada 10-11 mai 2017, Ambasada României în Statul Israel, în cooperare cu Institutul Cultural Român din Tel Aviv, a participat la evenimentele de marcare a Zilei Europei, organizate la Universitatea Ebraică more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE492-493.pdf sursa : Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Haifa

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit aici: www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE488-489.pdf RE488-489 Similare more | mai mult »

Israel in Romania :) Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe.

Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe. Bine ai revenit în Israel, Chuck! Israel in Romania Similare more | mai mult »

Cela mai recent număr al revistei ”Realitatea Evreiască”

  poate fi citit aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE480-481.pdf sursa :Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Dialog istoric între Shimon Peres şi liderul de la Kremlin

Jurnalista Lelia Munteanu publică, pe site-ul Gândul, un fragment din ultimul interviu acordat de fostul președinte al Israelului Shimon Peres. În discuția pe care a purtat-o cu jurnalistul David Samuels, Peres a more | mai mult »

CINE ESTE FIRMA CARE A SPIONAT-O PE LAURA CODRUȚA KOVESI? Black Cube este condusă de foști generali și colonei din spionajul israelian

Având sucursale în Londra și Paris, Black Cube a fost fondată în 2010 în Tel Aviv de către cei doi foști ofițeri de informații israelieni, Dan Zorella și Avi Yanus. Compania oferă more | mai mult »

Israelul e foc şi pară şi acuză Suedia de “prostie”. “Oficialii de la Stockholm nu mai sunt bineveniți în Ţara sfântă”

Oficialii de la Stockholm nu mai sunt bineveniți în Israel, a anunțat miercuri viceministrul israelian de externe Tzipi Hotovely, protestând contra unei declarații în care ministrul suedez de externe a pus la more | mai mult »

Israel: Doi morți și mai mulți răniți în urma unui atac armat la Tel Aviv

Două persoane au murit și alte șase au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc vineri după-amiază într-un bar din centrul orașului Tel Aviv, a anunțat poliția locală, more | mai mult »

Times of Israel : Israeli specialists help Romania treat fire victims

Foreign medical experts aid in treatment of 140 people hospitalized after nightclub blaze that killed 30 BUCHAREST, Romania — An official says specialist doctors have arrived to Romania from overseas to help more | mai mult »

 

Mitt Romney: Palestinienii nu vor pacea, vor să distrugă Israelul

O publicaţie americană a difuzat o înregistrare video realizată cu camera ascunsă în care candidatul republican Mitt Romney tratează cu ironie “mentalitatea de victimă" a electoratului democrat, afirmaţii imediat denunţate de tabăra preşedintelui Barack Obama.
UPDATE: Două noi înregistrări video secrete au fost publicată, azi, pe același site al revistei Mother Jones, relatează BBC. 

În prima, candidatul republican Mitt Romney spune că palestinienii sunt angajați în distrugerea Israelului. El le spune donatorilor din campania sa electorală că Orientul Mijlociu rămâne o problemă nerezolvată „…și noi le trimitem mingea în teren”. Videoclipul a fost realizat la aceeași întâlnire în care Romney îi critica pe americanii „care se consideră victime”.

În filmulețul realizat la o strângere de fonduri la Boca Raton, în Florida, Romney a fost înregistrat în timp ce spunea că palestinienii doresc distrugerea și eliminarea Israelului. „Palestinienii nu au niciun interes să facă pace, iar calea către pace este aproape imposibil de găsit”.


Fostul guvernator de Massachusetts poate fi văzut, într-o altă scurtă înregistrare, în care vorbește despre programul nuclear iranian și avertizează că America însăși ar putea fi ținta atacului. „Dacă eu aș fi Iranul, un fanatic nebun, aș spune hai să oferim Hezbollah puțin material nuclear și să-i lăsăm să-l ducă ei la Chicago sau în altă parte și dacă se întâmplă ceva, sau America începe să acționeze, vom spune doar „Știți ceva? Dacă nu renunțați, dacă nu plecați, vom lansa bomba”, mai spune candidatul prezidențial.

Declarații despre americanii dependenți de guvern

“Mother Jones", publicaţie binecunoscută pentru opiniile sale de stânga, a publicat pe site-ul său înregistrarea în cauză realizată, se pare, fără ştirea lui Romney, cu prilejul unei reuniuni pentru colectarea de fonduri unde presa nu a avut acces.

Data la care a avut loc evenimentul nu a fost stabilită şi numai Romney poate fi recunoscut pe ecran, restul participanților având fețele acoperite. Autenticitatea înregistrării nu a putut fi stabilită, însă vocea persoanei care vorbeşte pare a fi a candidatului republican la prezidenţialele din 6 noiembrie.

El se referă la faptul că “47% (dintre americani) îl vor vota pe preşedinte orice s-ar întâmpla. Sunt 47% (dintre alegători) care sunt cu el, care depind de guvern, care se consideră victime, care cred că guvernul trebuie să aibă grijă de ei, care sunt de părere că au dreptul să aibă acces la asigurări de sănătate, la hrană, locuinţă, la tot ce doriţi".

Aceşti indivizi consideră că “este ceva ce li se datorează. Că guvernul ar trebui să le dea. Şi vor vota pentru acest preşedinte (Obama) indiferent ce se va întâmpla. Sunt indivizi care nu plătesc impozite", a continuat Romney, subliniind că este sigur că nu-i va putea convinge să voteze pentru el.

“Nu-i voi convinge niciodată că trebuie să-şi asume propriile responsabilităţi şi să-şi ia viaţa în mâinile proprii", a mai afirmat candidatul republican.

Citiţi mai mult: Mitt Romney, despre alegătorii lui Obama: nişte asistaţi sociali – Candidaţi > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Mitt-Romney-despre-alegtorii-lui-Obama-nite-asistai-sociali-1001355.html#ixzz26pgQdE9p
EVZ.ro

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: