Bucuresti Restaurant Romanesc în Tel Aviv מסעדת בוקרשט‎

Bucuresti Restaurant Romanesc מסעדת בוקרשט‎ 10 ore · Similare more | mai mult »

Evreii reactioneaza dupa ce deputatul lor a votat Codul Penal: Votul politic al dlui Silviu Vexler nu ne reprezinta

Membrii comunitatii evreiesti din Romania se delimiteaza de actiunile deputatului Silviu Vexler, care este reprezentantul Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania (FCER) in Camera Deputatilor si care a votat cot la cot cu more | mai mult »

ÎNCĂIERARE între evrei şi arabi în piscina unui hotel din Bucureşti. Trei cetăţeni israelieni, reţinuţi

Poliţia română a reţinut trei cetăţeni israelieni care – potrivit martorilor – ar fi fost implicaţi în încăierarea dintre un grup evrei israelieni şi altul de arabi israelieni, în incinta unui hotel more | mai mult »

Anima News: Turismul românesc în Israel înflorește: O nouă linie aviatică va lega orașul Sibiu de Țara Sfântă

Compania low cost ungară WIZZ AIR a anunțat luni că va deschide o nouă linie aeriană care va lega orașul Sibiu din România cu Israel. Aceasta va fi a șasea linie românească more | mai mult »

G4Media.ro : Cum au reuşit spionii Mossad să sustragă arhiva nucleară a Iranului

Într-o operaţiune spectaculoasă, deprinsă parcă din romanele lui John le Carré, agenţii israelieni au reuşit să sustragă arhiva nucleară a Iranului, permiţându-i astfel premierului Benjamin Netanyahu să prezinte dovezi despre eforturile secrete more | mai mult »

Dacă Iranul atacă Tel Aviv, Israelul va lovi Teheranul!

Israelul va riposta la orice atac al Iranului împotriva Tel Aviv şi va lovi Teheranul, a avertizat ministrul apărării israelian Avigdor Lieberman într-o declaraţie pentru o publicaţie saudită, în condiţiile în care more | mai mult »

Federația Comunităților Evreiești din România – Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE512-513.pdf Federația Comunităților Evreiești din România Similare more | mai mult »

Temple si Sinagogi din Romania

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială   Similare more | mai mult »

Surpriză URIAȘĂ pentru o româncă: L-a avut drept ghid pe premierul Benyamin Netanyahu

O româncă este turistul cu numărul 3 milioane care a ajuns în Israel, cifra fiind un nou record al numărului de turişti în acest an. Românca şi partenerul acesteia au fost întâmpinaţi more | mai mult »

Rami Efrati: Vreau ca Israelul și România să colaboreze pe securitate cibernetică; putem face lucruri minunate

Expertul în securitate cibernetică Rami Efrati a declarat că își dorește ca România și Israelul să colaboreze în domeniul securității cibernetice și a mărturisit că unul dintre motive este și faptul că, more | mai mult »

Pune în aplicare #EbraicaDeAzi . Toda Raba! תודה רבה! Vă mulțumesc foarte mult!

#EbraicaDeAzi, ca în fiecare luni. Lăsați-ne și un comentariu cu subiectele ce vă pasionează, pentru următoarele lecții Similare more | mai mult »

Blue Air anunță o nouă cursă de la Cluj la Tel Aviv! Biletele pornesc de la 38 de euro

Cea mai mare companie aeriană românească, Blue Air anunță deschiderea unei noi rute, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Tel Aviv.  Zborurile se vor opera cu două frecvenţe săptămânale în more | mai mult »

Federația Comunităților Evreiești din România: Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici:http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE494-495.pdf Similare more | mai mult »

Număr record de turişti în Israel

Un număr record de 374.000 de turişti străini au intrat în Israel în aprilie, cu 38% mai mulţi decât în aceeaşi luna a anului precedent. Este, de altfel, cel mai mare număr more | mai mult »

Ambasada României în Israel: Participarea Ambasadei României în Statul Israel la evenimentele de marcare a Zilei Europei (10 – 11 mai 2017)

În perioada 10-11 mai 2017, Ambasada României în Statul Israel, în cooperare cu Institutul Cultural Român din Tel Aviv, a participat la evenimentele de marcare a Zilei Europei, organizate la Universitatea Ebraică more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE492-493.pdf sursa : Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Haifa

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit aici: www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE488-489.pdf RE488-489 Similare more | mai mult »

Israel in Romania :) Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe.

Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe. Bine ai revenit în Israel, Chuck! Israel in Romania Similare more | mai mult »

 

Israelul consideră drept ridicole acuzaţiile legate de otrăvirea lui Yasser Arafat


Israelul a catalogat joi drept “ridicole" informaţiile că liderul istoric palestinian, Yasser Arafat, ar fi fost otrăvit cu plutoniu radioactiv şi consideră că acestea fac parte dintr-o campanie anti-isrealiană a postului Al-Jazira, care a lansat această idee într-un documentar realizat pe baza unei investigaţii proprii, a declarat Lior Ben Dor, purtător de cuvânt al Ministerului israelian de Externe.

Oficialul israelian a mai ţinut să precizeze că “Israelul nu are nici o legătură" cu moartea lui Arafat şi a acuzat postul de televiziune Al-Jazira, că duce “o campanie bine studiată şi planificată" prin investigaţia lansată pe acest subiect. Postul de televiziune qatarez a anunţat marţi că un laborator din Elveţia a găsit urme de plutoniu radioactiv în lucrurile personale ale fostului lider palestinian.

Totodată, responsabilul israelian vorbeşte despre “un complot" împotriva ţării sale, la care ar participa şi văduva lui Arafat, Suha Arafat. “Unde au fost până acum aceste obiecte în care se pretinde că s-a găsit plutoniu? Cine le-a luat? La cine şi cum au fost transportate? De ce investigaţia are loc acum, la opt ani de la moartea lui Arafat, şi de ce postul Al-Jazira nu i-a intervievat şi pe medicii francezi care l-au tratat pe Arafat la Paris?", s-a întrebat el nedumerit.

Comentarii

Comentarii

One Response to Israelul consideră drept ridicole acuzaţiile legate de otrăvirea lui Yasser Arafat

  1. barbaresso emanuel dan spune:

    degeaba incearca palestinienii sa discrediteze pe evrei dar sa nu uite ca yasser arafat cu organizatia s-a crim inala oep a fost un terorist care au omorat mii de evrei prin atentate teroriste si sinusigase asta uita palestinieni. palestina este doar o denumire istorica nu exista poporul palestinian sunt de fapt niste arabi veniti prin expansinunea araba si a profetului mahomed in sec 6-7 era noastra =dupa cristos, care au gasit putina populatie evreasca in locurile istorice si biblice ale evreilor si gata au zis ca asta-i teritorul lor. uita palestinieni ca evreii dupa distrugerea celui de al doilea templului de la ierusalim au fost nevoiti sa ia calea exodului ca sa supravietuiasca ca popor si mai tarziu sa se nasca natiunea si statul evreu dupa aproape 1900 de ani. de aceea nu trebuie recunoscuti palestinieni ca popor natiune si stat ca sunt de fapt niste arabi expansionisti care au plecat de la mecca vezi chipurile ca a vorbit profetul mahomed cu dumnezeu. total fals mureau de foame si singurul lucru a fost sa cucereasca lumea ca mongoli

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: