Temple si Sinagogi din Romania

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială   Similare more | mai mult »

Surpriză URIAȘĂ pentru o româncă: L-a avut drept ghid pe premierul Benyamin Netanyahu

O româncă este turistul cu numărul 3 milioane care a ajuns în Israel, cifra fiind un nou record al numărului de turişti în acest an. Românca şi partenerul acesteia au fost întâmpinaţi more | mai mult »

Rami Efrati: Vreau ca Israelul și România să colaboreze pe securitate cibernetică; putem face lucruri minunate

Expertul în securitate cibernetică Rami Efrati a declarat că își dorește ca România și Israelul să colaboreze în domeniul securității cibernetice și a mărturisit că unul dintre motive este și faptul că, more | mai mult »

Pune în aplicare #EbraicaDeAzi . Toda Raba! תודה רבה! Vă mulțumesc foarte mult!

#EbraicaDeAzi, ca în fiecare luni. Lăsați-ne și un comentariu cu subiectele ce vă pasionează, pentru următoarele lecții Similare more | mai mult »

Blue Air anunță o nouă cursă de la Cluj la Tel Aviv! Biletele pornesc de la 38 de euro

Cea mai mare companie aeriană românească, Blue Air anunță deschiderea unei noi rute, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Tel Aviv.  Zborurile se vor opera cu două frecvenţe săptămânale în more | mai mult »

Federația Comunităților Evreiești din România: Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici:http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE494-495.pdf Similare more | mai mult »

Număr record de turişti în Israel

Un număr record de 374.000 de turişti străini au intrat în Israel în aprilie, cu 38% mai mulţi decât în aceeaşi luna a anului precedent. Este, de altfel, cel mai mare număr more | mai mult »

Ambasada României în Israel: Participarea Ambasadei României în Statul Israel la evenimentele de marcare a Zilei Europei (10 – 11 mai 2017)

În perioada 10-11 mai 2017, Ambasada României în Statul Israel, în cooperare cu Institutul Cultural Român din Tel Aviv, a participat la evenimentele de marcare a Zilei Europei, organizate la Universitatea Ebraică more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE492-493.pdf sursa : Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Haifa

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit aici: www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE488-489.pdf RE488-489 Similare more | mai mult »

Israel in Romania :) Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe.

Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe. Bine ai revenit în Israel, Chuck! Israel in Romania Similare more | mai mult »

Cela mai recent număr al revistei ”Realitatea Evreiască”

  poate fi citit aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE480-481.pdf sursa :Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Dialog istoric între Shimon Peres şi liderul de la Kremlin

Jurnalista Lelia Munteanu publică, pe site-ul Gândul, un fragment din ultimul interviu acordat de fostul președinte al Israelului Shimon Peres. În discuția pe care a purtat-o cu jurnalistul David Samuels, Peres a more | mai mult »

CINE ESTE FIRMA CARE A SPIONAT-O PE LAURA CODRUȚA KOVESI? Black Cube este condusă de foști generali și colonei din spionajul israelian

Având sucursale în Londra și Paris, Black Cube a fost fondată în 2010 în Tel Aviv de către cei doi foști ofițeri de informații israelieni, Dan Zorella și Avi Yanus. Compania oferă more | mai mult »

Israelul e foc şi pară şi acuză Suedia de “prostie”. “Oficialii de la Stockholm nu mai sunt bineveniți în Ţara sfântă”

Oficialii de la Stockholm nu mai sunt bineveniți în Israel, a anunțat miercuri viceministrul israelian de externe Tzipi Hotovely, protestând contra unei declarații în care ministrul suedez de externe a pus la more | mai mult »

Israel: Doi morți și mai mulți răniți în urma unui atac armat la Tel Aviv

Două persoane au murit și alte șase au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc vineri după-amiază într-un bar din centrul orașului Tel Aviv, a anunțat poliția locală, more | mai mult »

Times of Israel : Israeli specialists help Romania treat fire victims

Foreign medical experts aid in treatment of 140 people hospitalized after nightclub blaze that killed 30 BUCHAREST, Romania — An official says specialist doctors have arrived to Romania from overseas to help more | mai mult »

 

Israelul consideră drept ridicole acuzaţiile legate de otrăvirea lui Yasser Arafat


Israelul a catalogat joi drept “ridicole" informaţiile că liderul istoric palestinian, Yasser Arafat, ar fi fost otrăvit cu plutoniu radioactiv şi consideră că acestea fac parte dintr-o campanie anti-isrealiană a postului Al-Jazira, care a lansat această idee într-un documentar realizat pe baza unei investigaţii proprii, a declarat Lior Ben Dor, purtător de cuvânt al Ministerului israelian de Externe.

Oficialul israelian a mai ţinut să precizeze că “Israelul nu are nici o legătură" cu moartea lui Arafat şi a acuzat postul de televiziune Al-Jazira, că duce “o campanie bine studiată şi planificată" prin investigaţia lansată pe acest subiect. Postul de televiziune qatarez a anunţat marţi că un laborator din Elveţia a găsit urme de plutoniu radioactiv în lucrurile personale ale fostului lider palestinian.

Totodată, responsabilul israelian vorbeşte despre “un complot" împotriva ţării sale, la care ar participa şi văduva lui Arafat, Suha Arafat. “Unde au fost până acum aceste obiecte în care se pretinde că s-a găsit plutoniu? Cine le-a luat? La cine şi cum au fost transportate? De ce investigaţia are loc acum, la opt ani de la moartea lui Arafat, şi de ce postul Al-Jazira nu i-a intervievat şi pe medicii francezi care l-au tratat pe Arafat la Paris?", s-a întrebat el nedumerit.

Comentarii

Comentarii

One Response to Israelul consideră drept ridicole acuzaţiile legate de otrăvirea lui Yasser Arafat

  1. barbaresso emanuel dan spune:

    degeaba incearca palestinienii sa discrediteze pe evrei dar sa nu uite ca yasser arafat cu organizatia s-a crim inala oep a fost un terorist care au omorat mii de evrei prin atentate teroriste si sinusigase asta uita palestinieni. palestina este doar o denumire istorica nu exista poporul palestinian sunt de fapt niste arabi veniti prin expansinunea araba si a profetului mahomed in sec 6-7 era noastra =dupa cristos, care au gasit putina populatie evreasca in locurile istorice si biblice ale evreilor si gata au zis ca asta-i teritorul lor. uita palestinieni ca evreii dupa distrugerea celui de al doilea templului de la ierusalim au fost nevoiti sa ia calea exodului ca sa supravietuiasca ca popor si mai tarziu sa se nasca natiunea si statul evreu dupa aproape 1900 de ani. de aceea nu trebuie recunoscuti palestinieni ca popor natiune si stat ca sunt de fapt niste arabi expansionisti care au plecat de la mecca vezi chipurile ca a vorbit profetul mahomed cu dumnezeu. total fals mureau de foame si singurul lucru a fost sa cucereasca lumea ca mongoli

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: