Bucuresti Restaurant Romanesc în Tel Aviv מסעדת בוקרשט‎

Bucuresti Restaurant Romanesc מסעדת בוקרשט‎ 10 ore · Similare more | mai mult »

Evreii reactioneaza dupa ce deputatul lor a votat Codul Penal: Votul politic al dlui Silviu Vexler nu ne reprezinta

Membrii comunitatii evreiesti din Romania se delimiteaza de actiunile deputatului Silviu Vexler, care este reprezentantul Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania (FCER) in Camera Deputatilor si care a votat cot la cot cu more | mai mult »

ÎNCĂIERARE între evrei şi arabi în piscina unui hotel din Bucureşti. Trei cetăţeni israelieni, reţinuţi

Poliţia română a reţinut trei cetăţeni israelieni care – potrivit martorilor – ar fi fost implicaţi în încăierarea dintre un grup evrei israelieni şi altul de arabi israelieni, în incinta unui hotel more | mai mult »

Anima News: Turismul românesc în Israel înflorește: O nouă linie aviatică va lega orașul Sibiu de Țara Sfântă

Compania low cost ungară WIZZ AIR a anunțat luni că va deschide o nouă linie aeriană care va lega orașul Sibiu din România cu Israel. Aceasta va fi a șasea linie românească more | mai mult »

G4Media.ro : Cum au reuşit spionii Mossad să sustragă arhiva nucleară a Iranului

Într-o operaţiune spectaculoasă, deprinsă parcă din romanele lui John le Carré, agenţii israelieni au reuşit să sustragă arhiva nucleară a Iranului, permiţându-i astfel premierului Benjamin Netanyahu să prezinte dovezi despre eforturile secrete more | mai mult »

Dacă Iranul atacă Tel Aviv, Israelul va lovi Teheranul!

Israelul va riposta la orice atac al Iranului împotriva Tel Aviv şi va lovi Teheranul, a avertizat ministrul apărării israelian Avigdor Lieberman într-o declaraţie pentru o publicaţie saudită, în condiţiile în care more | mai mult »

Federația Comunităților Evreiești din România – Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE512-513.pdf Federația Comunităților Evreiești din România Similare more | mai mult »

Temple si Sinagogi din Romania

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială   Similare more | mai mult »

Surpriză URIAȘĂ pentru o româncă: L-a avut drept ghid pe premierul Benyamin Netanyahu

O româncă este turistul cu numărul 3 milioane care a ajuns în Israel, cifra fiind un nou record al numărului de turişti în acest an. Românca şi partenerul acesteia au fost întâmpinaţi more | mai mult »

Rami Efrati: Vreau ca Israelul și România să colaboreze pe securitate cibernetică; putem face lucruri minunate

Expertul în securitate cibernetică Rami Efrati a declarat că își dorește ca România și Israelul să colaboreze în domeniul securității cibernetice și a mărturisit că unul dintre motive este și faptul că, more | mai mult »

Pune în aplicare #EbraicaDeAzi . Toda Raba! תודה רבה! Vă mulțumesc foarte mult!

#EbraicaDeAzi, ca în fiecare luni. Lăsați-ne și un comentariu cu subiectele ce vă pasionează, pentru următoarele lecții Similare more | mai mult »

Blue Air anunță o nouă cursă de la Cluj la Tel Aviv! Biletele pornesc de la 38 de euro

Cea mai mare companie aeriană românească, Blue Air anunță deschiderea unei noi rute, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Tel Aviv.  Zborurile se vor opera cu două frecvenţe săptămânale în more | mai mult »

Federația Comunităților Evreiești din România: Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici:http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE494-495.pdf Similare more | mai mult »

Număr record de turişti în Israel

Un număr record de 374.000 de turişti străini au intrat în Israel în aprilie, cu 38% mai mulţi decât în aceeaşi luna a anului precedent. Este, de altfel, cel mai mare număr more | mai mult »

Ambasada României în Israel: Participarea Ambasadei României în Statul Israel la evenimentele de marcare a Zilei Europei (10 – 11 mai 2017)

În perioada 10-11 mai 2017, Ambasada României în Statul Israel, în cooperare cu Institutul Cultural Român din Tel Aviv, a participat la evenimentele de marcare a Zilei Europei, organizate la Universitatea Ebraică more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE492-493.pdf sursa : Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Haifa

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit aici: www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE488-489.pdf RE488-489 Similare more | mai mult »

Israel in Romania :) Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe.

Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe. Bine ai revenit în Israel, Chuck! Israel in Romania Similare more | mai mult »

 

Cazul româncei TRANȘATE în Israel de către iubitul său turc. Ce spune ucigașu

Cetăţeanul turc reţinut de poliţia israeliană cazul româncei ucise în Tel Aviv le-a declarat anchetatorilor că ea a fost cea care l-a "atacat prima".

UPDATE: "Nu ştiam ce să fac", le-a spus Ayden Demiran anchetatorilor israelieni, explicându-le că a stat timp de o oră şi jumătate în locuinţa sa din sudul Tel Aviv-ului cu cadavrul Ilonei Denis alături şi a fumat două pachete de ţigări, pentru a hotărî în cele din urmă să tranşeze corpul fără viaţă şi să-l arunce în mai multe locuri din oraş. "Ea m-a atacat prima, mă temeam că nu o să mă credeţi. Am plâns când am tăiat-o", a declarat turcul, potrivit Agerpres. Bărbatul susține că s-au certat pentru bani, iar românca ar fi luat un cuţit şi un ciocan şi ar fi încercat să-l lovească. Potrivit suspectului, a reuşit să-i smulgă ciocanul din mână şi a vrut să o lovească în umăr, dar ciocanul "a lovit-o în cap, iar ea a căzut şi a murit". Nu au fost găsite toate părțile cadavrului Cadavrul femeii, tranșat și ascuns într-o valiză, a fost descoperit sâmbătă în sudul orașului Tel Aviv. Eidan Damiran, în vârstă de 50 de ani, și-a strangulat iubita, Illona Denis (45 de ani), care lucra în Israel ca asistent. Ulterior, turcul a tranșat cadavrul, sperând că astfel poliția nu va reuși să-l găsească.  "Bărbatul a fost arestat marți după-amiază, în timp ce încerca să ajungă la aeroport. Avea bilet pentru o cursă de la 21.00. El a recunoscut crima și ne-a arătat locurile unde a aruncat cadavrul dezmembrat", a declarat ofițerul de poliție Sharon Malka, din cadrul poliției din Tel Aviv. Potrivit anchetatorilor, momentan nu au fost găsite toate părțile cadavrului, pe care criminalul le-a aruncat în diverse tomberoane de gunoi din oraș. În ceea ce privește motivul crimei, se pare că cei doi ar fi avut o dispută financiară. "În prezent, anchetatorii vor să stabilească dacă a fost vorba despre o crimă cu premeditare. Valiza în care se afla o parte din cadavrul femeii a fost descoperită la două după ce femeia a fost omorâtă. Încă nu știm desapre ce sumă de bani a fost a vorba", a mai precizat ofițerul de poliție Sharon Malka. Illona Denis venise în Israel în urmă cu câțiva ani și a lucrat legal, ca asistentă la un centru de recuperare din Haifa. Anul trecut, viza de muncă i-a expirat, iar femeia a decis să se mute la Tel Aviv, mai susține poliția israeliană. Eidan Damiran se afla în Israel de aproximativ 18 luni și lucra legal ca muncitor în construcții. Cei doi aveau o relație de ceva timp, dar nu locuiau împreună.

http://m.evz.ro/news/1051267

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: