Federația Comunităților Evreiești din România – Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE512-513.pdf Federația Comunităților Evreiești din România Similare more | mai mult »

Temple si Sinagogi din Romania

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială   Similare more | mai mult »

Surpriză URIAȘĂ pentru o româncă: L-a avut drept ghid pe premierul Benyamin Netanyahu

O româncă este turistul cu numărul 3 milioane care a ajuns în Israel, cifra fiind un nou record al numărului de turişti în acest an. Românca şi partenerul acesteia au fost întâmpinaţi more | mai mult »

Rami Efrati: Vreau ca Israelul și România să colaboreze pe securitate cibernetică; putem face lucruri minunate

Expertul în securitate cibernetică Rami Efrati a declarat că își dorește ca România și Israelul să colaboreze în domeniul securității cibernetice și a mărturisit că unul dintre motive este și faptul că, more | mai mult »

Pune în aplicare #EbraicaDeAzi . Toda Raba! תודה רבה! Vă mulțumesc foarte mult!

#EbraicaDeAzi, ca în fiecare luni. Lăsați-ne și un comentariu cu subiectele ce vă pasionează, pentru următoarele lecții Similare more | mai mult »

Blue Air anunță o nouă cursă de la Cluj la Tel Aviv! Biletele pornesc de la 38 de euro

Cea mai mare companie aeriană românească, Blue Air anunță deschiderea unei noi rute, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Tel Aviv.  Zborurile se vor opera cu două frecvenţe săptămânale în more | mai mult »

Federația Comunităților Evreiești din România: Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici:http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE494-495.pdf Similare more | mai mult »

Număr record de turişti în Israel

Un număr record de 374.000 de turişti străini au intrat în Israel în aprilie, cu 38% mai mulţi decât în aceeaşi luna a anului precedent. Este, de altfel, cel mai mare număr more | mai mult »

Ambasada României în Israel: Participarea Ambasadei României în Statul Israel la evenimentele de marcare a Zilei Europei (10 – 11 mai 2017)

În perioada 10-11 mai 2017, Ambasada României în Statul Israel, în cooperare cu Institutul Cultural Român din Tel Aviv, a participat la evenimentele de marcare a Zilei Europei, organizate la Universitatea Ebraică more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit și aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE492-493.pdf sursa : Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Haifa

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General more | mai mult »

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască”

Cel mai recent număr al revistei ”Realitatea evreiască” poate fi citit aici: www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE488-489.pdf RE488-489 Similare more | mai mult »

Israel in Romania :) Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe.

Când Chuck Norris a ajuns la Zidul de Vest, Zidul i-a dat un bilețel cu dorințe. Bine ai revenit în Israel, Chuck! Israel in Romania Similare more | mai mult »

Cela mai recent număr al revistei ”Realitatea Evreiască”

  poate fi citit aici: http://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE480-481.pdf sursa :Federația Comunităților Evreiești din România – pagina oficială Similare more | mai mult »

Dialog istoric între Shimon Peres şi liderul de la Kremlin

Jurnalista Lelia Munteanu publică, pe site-ul Gândul, un fragment din ultimul interviu acordat de fostul președinte al Israelului Shimon Peres. În discuția pe care a purtat-o cu jurnalistul David Samuels, Peres a more | mai mult »

CINE ESTE FIRMA CARE A SPIONAT-O PE LAURA CODRUȚA KOVESI? Black Cube este condusă de foști generali și colonei din spionajul israelian

Având sucursale în Londra și Paris, Black Cube a fost fondată în 2010 în Tel Aviv de către cei doi foști ofițeri de informații israelieni, Dan Zorella și Avi Yanus. Compania oferă more | mai mult »

Israelul e foc şi pară şi acuză Suedia de “prostie”. “Oficialii de la Stockholm nu mai sunt bineveniți în Ţara sfântă”

Oficialii de la Stockholm nu mai sunt bineveniți în Israel, a anunțat miercuri viceministrul israelian de externe Tzipi Hotovely, protestând contra unei declarații în care ministrul suedez de externe a pus la more | mai mult »

Israel: Doi morți și mai mulți răniți în urma unui atac armat la Tel Aviv

Două persoane au murit și alte șase au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc vineri după-amiază într-un bar din centrul orașului Tel Aviv, a anunțat poliția locală, more | mai mult »

 

Cazul româncei TRANȘATE în Israel de către iubitul său turc. Ce spune ucigașu

Cetăţeanul turc reţinut de poliţia israeliană cazul româncei ucise în Tel Aviv le-a declarat anchetatorilor că ea a fost cea care l-a "atacat prima".

UPDATE: "Nu ştiam ce să fac", le-a spus Ayden Demiran anchetatorilor israelieni, explicându-le că a stat timp de o oră şi jumătate în locuinţa sa din sudul Tel Aviv-ului cu cadavrul Ilonei Denis alături şi a fumat două pachete de ţigări, pentru a hotărî în cele din urmă să tranşeze corpul fără viaţă şi să-l arunce în mai multe locuri din oraş. "Ea m-a atacat prima, mă temeam că nu o să mă credeţi. Am plâns când am tăiat-o", a declarat turcul, potrivit Agerpres. Bărbatul susține că s-au certat pentru bani, iar românca ar fi luat un cuţit şi un ciocan şi ar fi încercat să-l lovească. Potrivit suspectului, a reuşit să-i smulgă ciocanul din mână şi a vrut să o lovească în umăr, dar ciocanul "a lovit-o în cap, iar ea a căzut şi a murit". Nu au fost găsite toate părțile cadavrului Cadavrul femeii, tranșat și ascuns într-o valiză, a fost descoperit sâmbătă în sudul orașului Tel Aviv. Eidan Damiran, în vârstă de 50 de ani, și-a strangulat iubita, Illona Denis (45 de ani), care lucra în Israel ca asistent. Ulterior, turcul a tranșat cadavrul, sperând că astfel poliția nu va reuși să-l găsească.  "Bărbatul a fost arestat marți după-amiază, în timp ce încerca să ajungă la aeroport. Avea bilet pentru o cursă de la 21.00. El a recunoscut crima și ne-a arătat locurile unde a aruncat cadavrul dezmembrat", a declarat ofițerul de poliție Sharon Malka, din cadrul poliției din Tel Aviv. Potrivit anchetatorilor, momentan nu au fost găsite toate părțile cadavrului, pe care criminalul le-a aruncat în diverse tomberoane de gunoi din oraș. În ceea ce privește motivul crimei, se pare că cei doi ar fi avut o dispută financiară. "În prezent, anchetatorii vor să stabilească dacă a fost vorba despre o crimă cu premeditare. Valiza în care se afla o parte din cadavrul femeii a fost descoperită la două după ce femeia a fost omorâtă. Încă nu știm desapre ce sumă de bani a fost a vorba", a mai precizat ofițerul de poliție Sharon Malka. Illona Denis venise în Israel în urmă cu câțiva ani și a lucrat legal, ca asistentă la un centru de recuperare din Haifa. Anul trecut, viza de muncă i-a expirat, iar femeia a decis să se mute la Tel Aviv, mai susține poliția israeliană. Eidan Damiran se afla în Israel de aproximativ 18 luni și lucra legal ca muncitor în construcții. Cei doi aveau o relație de ceva timp, dar nu locuiau împreună.

http://m.evz.ro/news/1051267

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: