Fost ofiter de informatii israelian: Noi facem treaba murdara. Ce crede el despre teroristii care decapiteaza oameni in Irak si Siria si despre copiii palestinieni

Un fost ofiter de informatii israelian recunoaste ca in lupta impotriva terorismului instututia “face treaba murdara”, insa afirma ca razboiul in sine nu poate fi altfel si justifica suferintele cauzate de militarii more | mai mult »

Netanyahu: Israelul a încetat conflictul în Fâşia Gaza din cauza altor ameninţări regionale

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat sâmbătă pentru televiziunea publică din ţara sa că Israelul a acceptat încetarea ostilităţilor în Fâşia Gaza pentru a-şi păstra resursele în faţa altor ameninţări regionale potenţiale, more | mai mult »

VIDEO Sistemul israelian Iron Dome suprins cand distruge 15 rachete inamice simultan

Sistemul israelian antiracheta Iron Dome a distrus simultan 15 rachete inamice care se pregateau sa loveasca teritoriul Israelului, scena spectaculoasa fiind filmata de un cameraman amator. In imagini este surprins momentul in more | mai mult »

Muncitori români în Israel

ממשלת רומניה תאשר באוקטובר את ההסכם, אך 1,000 פועלי הבניין יגיעו לארץ רק לקראת אפריל חודש יוני האחרון התבשרנו על הסכם בילטרלי שנחתם בין שר הפנים גדעון סער לבין נציגי ממשלת רומניה, more | mai mult »

Benjamin Netanyahu: Operatiunile militare in Fasia Gaza vor continua cat timp va fi necesar

Israelul si-a afirmat duminica intentia de a continua cat timp va fi necesar razboiul impotriva miscarii palestiniene Hamas si a bombardat in continuare Fasia Gaza, in pofida noului apel lansat de egipteni more | mai mult »

Israelul schimbă strategia contra Hamas

Loviturile aeriene israeliene asupra Fâşiei Gaza au ucis joi dimineaţă trei înalţi comandanţi ai aripii armate a Hamas în oraşul Rafah, lovitura cea mai importantă dată conducerii grupării de la debutul operaţiunii more | mai mult »

Armata israeliană a demolat casele asasinilor a trei adolescenţi israelieni

Circa 250 de agenţi ai serviciilor de securitate israeliene au intervenit în cursul nopţii de duminică spre luni pentru demolarea caselor militanţilor palestinieni Hussam Kawasama şi Amer Abu Aisha. Operaţiunea a durat more | mai mult »

 

Ambasadorul Israelului, la Guvern în urma afirmaţiilor premierului privind nazismul

Ambasadorul Israelului, Dan Ben-Eliezer, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, unde se află premierul Victor Ponta, care a comparat recent efectele mandatelor preşedintelui Băsescu cu cele ale regimului nazist în Germania.

Ambasadorul Israelului a ajuns la Guvern în jurul orei 11.30 şi, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax, ar urma să aibă o întrevedere cu premierul Ponta.

Haredim

Fost ofiter de informatii israelian: Noi facem treaba murdara. Ce crede el despre teroristii care decapiteaza oameni in Irak si Siria si despre copiii palestinieni

Un fost ofiter de informatii israelian recunoaste ca in lupta impotriva terorismului instututia “face treaba murdara”, insa afirma ca razboiul in sine nu poate fi altfel si justifica suferintele cauzate de militarii israelieni unor copii palestinieni prin faptul ca astfel sunt salvati de la moarte “alti copii”. La un seminar organizat la Tel Aviv, cu jurnalisti din mai multe tari, Gonen Ben Yitzhak, fost ofiter al Shin Bet, serviciul de informatii interne al Israelului, a explicat si cum vede el respectarea drepturilor civile de catre serviciile secrete aflate in lupta cu teroristi care decapiteaza civili, precum organizatia terorista Statul Istamic, din nordul Irakului si al Siriei.

Nethanyahu_2336312b

Netanyahu: Israelul a încetat conflictul în Fâşia Gaza din cauza altor ameninţări regionale

Israel's PM Netanyahu heads a special cabinet meeting in Sde Boker

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat sâmbătă pentru televiziunea publică din ţara sa că Israelul a acceptat încetarea ostilităţilor în Fâşia Gaza pentru a-şi păstra resursele în faţa altor ameninţări regionale potenţiale, relatează AFP.

irondome

VIDEO Sistemul israelian Iron Dome suprins cand distruge 15 rachete inamice simultan

israeli-look-iron-dome

Sistemul israelian antiracheta Iron Dome a distrus simultan 15 rachete inamice care se pregateau sa loveasca teritoriul Israelului, scena spectaculoasa fiind filmata de un cameraman amator.

In imagini este surprins momentul in care cativa civili israelieni se refugiza in adaposturi, in timpul unui atac cu rachete trase probabil din Fasia Gaza asupra teritoriului Israelului.

b_l

Muncitori români în Israel

ממשלת רומניה תאשר באוקטובר את ההסכם, אך 1,000 פועלי הבניין יגיעו לארץ רק לקראת אפריל

חודש יוני האחרון התבשרנו על הסכם בילטרלי שנחתם בין שר הפנים גדעון סער לבין נציגי ממשלת רומניה, המאפשר הבאתם של כ־1,000 פועלי בניין רומנים לישראל. אלא שכעת מתברר כי הגעת הפועלים הרומנים צפויה להתעכב משמעותית מכיוון שאת ההסכם צריך לאשר הפרלמנט הרומני.

Vizita în Romania

הגאון ר’ אשר וייס, גאב”ד ‘דרכי תורה’, אשר שהה בנופש למרגלות הרי הקרפטים בעיירת גרוסוורדיין

שברומניה, ערך ביקור מיוחד במבנים העתיקים ששימשו את קהילת ויז’ניץ המעטירה בתקופה שלפני השואה • צפו בוידאו מרגש על היסטוריה יהודית שלא נוצחה • וגם: ההשתלשלות המופלאה של העלאת

האדמו”ר ה’אהבת ישראל’ זצ”ל לקבורה בארץ