Istoria secretă a Mossad-ului: Crime cu acoperire legală

„Mossad-ul este ca gâdele oficial sau ca medicul din Camera Morţii care administrează injecţia letală. Acţiunile voastre sunt toate aprobate de Statul Israel. Când ucideţi, voi nu violaţi legea. Voi executaţi o sentinţă aprobată de primul ministru în exerciţiu.” Meir Amit (Director General al Mossad 1963-1968) More »

 

Armata israeliana: Soldatul israelian disparut vineri este mort/ Israel si Hamas vor continua ostilitatile

IDF Israel-tank-victory

Armata israeliana a anuntat duminica dimineata moartea soldatului dat disparut vineri. Anuntul vine dupa ce Israel si Hamas au afirmat ca sunt hotarati sa continue ostilitatile in Fasia Gaza, scrie AFP.

Fotbalişti israelieni atacaţi de extremişti palestinieni

Un meci amical dintre echipele Lille şi Maccabi Haifa a fost întrerupt înainte de fluierul final, după ce câţiva tineri au intrat pe teren fluturând steagul Palestinei. Aceștia i-au atacat pe fotbaliștii formației israeliene Maccabi Haifa.

Tarom a suspendat temporar zborurile spre Tel Aviv

images

Tarom a anuţat marţi seara anularea cursei RO 153/4 Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti, “pentru că nu putea fi operată în siguranţă”, anunţă compania.

“Ca urmare a mesajelor primite din partea autorităţilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucureşti din data de 22.07.2014 a fost anulată pentru că nu putea fi operată în siguranţă”, anunţă Tarom într-un comunicat.

Israelul ar putea declanşa o OPERAŢIUNE MILITARĂ – Adolescenţii dispăruţi în Cisiordania au fost găsiţi morţi. Guvernul israelian promite DISTRUGEREA mişcării Hamas


Cei trei adolescenţi israelieni dispăruţi în Cisiordania din 12 iunie au fost găsiţi morţi, anunţă surse oficiale israeliene citate de site-ul Ynetnews. Guvernul israelian promite "distrugerea" mişcării islamiste Hamas, după ce a anunţat o reuniune de urgenţă, relatează AFP.


UPDATE 21:19 Israelul promite "distrugerea" mişcării Hamas după asasinarea celor trei adolescenţi

Guvernul israelian promite "distrugerea" mişcării islamiste Hamas, căreia îi atribuie asasinarea celor trei adolescenţi israelieni găsiţi morţi în Cisiordania, relatează AFP.

"Israelienii au voinţa şi determinarea necesare pentru a suporta o operaţiune de lungă durată vizând distrugerea mişcării Hamas", afirmă Danny Danon, adjunctul ministrului israelian al Apărării.

Israelul ar putea declanşa o OPERAŢIUNE MILITARĂ – Adolescenţii dispăruţi în Cisiordania au fost găsiţi morţi. Guvernul israelian promite DISTRUGEREA mişcării Hamas

ANALIZĂ: Shimon Peres îi eclipsează pe cei cinci candidaţi la preşedinţia Israelului

Cei cinci candidaţi înscrişi în alegerile prezienţiale de marţi, în Israel, sunt consideraţi nişte figuri şterse pe lângă reputaţia de care se bucură preşedintele în exerciţiu Shimon Peres, care i-a permis acestuia să folosească această funcţie mai degrabă protocolară pentru promovarea păcii.
Succesorul preşedintelui în exerciţiu va fi desemnat de către Knesset, Parlamentul israelian. Unul dintre candidaţi, laburistul Binyamin Ben Eliezer, acuzat de corupţie, a fost nevoit să se retragă din cursă sâmbătă.

Favorit este Reouven Rivlin, un fost fost preşedinte al Knessetului şi membru Likud (dreapta naţionalistă), partidul premierului Benjamin Netanyahu, dar votul ar putea aduce surprize, aşa cum s-a mai întâmplat în trecut.
Nici Rivlin şi nici Dalia Dorner, Meir Sheetrit, Dalia Itzik şi Daniel Shechtman – ceilalţi patru candidaţi – nu se pot compara, însă, cu Shimon Peres, care este remarcabil de activ la vârsta de 90 de ani şi care se bucură de o popularitate excepţională la finalul unui mandat de şapte an

ANALIZĂ: Shimon Peres îi eclipsează pe cei cinci candidaţi la preşedinţia Israelului

ATERIZARE de URGENŢĂ a unui avion al companiei El AL: Un pasager a ameninţat PERSONALUL de la bord


Un Boeing 737 al companiei israeliene El Al cu destinaţia Munchen a fost nevoit să aterizeze de urgenţă joi dimineaţa pe aeroportul din Sofia, după ce un pasager german a ameninţat personalul de la bord, a anunţat compania El Al, citată de AFP, potrivit Agerpres.
Boeing 737 al companiei israeliene El Al cu destinaţia Munchen a fost nevoit să aterizeze de urgenţă joi dimineaţa pe aeroportul din Sofia, după ce un pasager german a ameninţat personalul de la bord, a anunţat compania El Al, citată de AFP.

”Un german în vârstă de 30 de ani a proferat ameninţări verbale în timpul zborului, apoi s-a ridicat de pe scaun pentru a traversa culoarul principal şi a-l lovi cu pumnul pe un steward”, a declarat pentru AFP Anat Friedman, purtătoare de cuvânt a companiei El Al.

Comandantul de bord a luat apoi decizia de a face o aterizare de urgenţă la Sofia, avionul având la bord 98 de pasageri, a precizat ea.